24 січня 2011 р.

Конференція RSA в Ньюкаслі, Велика Британія

Колеги, я вже писала про чергову міжнародну конференцію Асоціації Регіональних Досліджень "Регіональний розвиток і регіональна політика - виклики, вибір і реципієнти", яка відбудеться в Ньюкаслі (на півночі Англії) з 17 по 20 квітня 2011 року.

Привертаю вашу увагу до неї знову, оскільки 31 січня - кінцевий строк подачі тез (якщо ви плануєте виступати), а також реєстрація за пільговими цінами. Реєстрація відбувається онлайн за цим посиланням, так що весь процес досить простий і зрозумілий, лише треба мати готові тези та тримати поблизу кредитну картку:-).

За цим посиланням ви знайдете оновлену програму конференції із переліком всіх секцій і напрямків дебатів. До програми вже додали очолювану мною секцію G2 на якій ми обговорюватимемо особливості розвитку столичних міст у післякризовий період. Якщо у вас чи ваших колег є бажання прийняти участь у цій секції, то після реєстрації будь ласка пишіть мені на omrinska@gmail.com із вашою темою і тезами. Пишіть також якщо у вас є будь-які інші питання щодо конференції чи Асоціації.

Немає коментарів:

Дописати коментар