24 травня 2011 р.

5000 - скромне досягнення

Сьогодні Регіональні Акценти досягли гарної "цифри" - 5000 переглядів. Цифра скромна за загальноприйнятими стандартами блогів, однак приємна з огляду на вузьку спеціалізацію Акцентів:-) Особливо зважаючи на зростаючу динаміку - 1000 переглядів були зроблені лише за останній місяць.

Кількість переглядів є досить посереднім показником популярності блогу, набагато важливішими є кількість читачів і постійних читачів. Statcounter говорить мені, що щотижня мій блог відвідує трохи більше 80 чоловік і 25 із них - регулярні читачі.

Дякую постійним і новим читачам, а також активним колегам, які інвестують час у коментарі до постів! Я намагаюся постійно змінювати і вдосконалювати Акценти, хоча часу на "фанкі" дизайн все ще не знайшла:-)

Можливо вам буде цікаво знати які пости стали найбільш популярними. Блоггер говорить про те, що у топ-п'ятірку постів (окрім "новинних" повідомлень)  ввійшли Місто майбутнього для України та Тренди 2011.  

 Хотіла тут написати про свої улюблені пости, але їх настільки багато, що не варто їх всіх перераховувати. І хоча я із задоволенням пишу на різні теми, особливо близькими мені є регіональна політика, розвиток міст, інновації, місцеве самоврядування.

А найбліжчим часом  чекайте більше новин про розвиток великих міст і міжнародне/прикордонне співробітництво - це два великі проекти над якими я зараз працюю. Тому повертайтеся на Регіональні Акценти і запрошуйте колег!

До зустрічі:-)

3 коментарі:

  1. Так, без статистики нікуди, те саме стосується і особистих блогів :-)
    В мене останнім часом виникає одна спокуса (після перегляду статистики): писати більше про те, завдяки чому блог знаходять, щоб ще більше підвищити відвідуваність :-)

    ВідповістиВидалити
  2. Це правда - SEO велика спокуса. Іноді думаєш собі: навіщо креативно мислити і вигадувати цікаві теми. Пиши собі про популярні новини та поп-статистику, які у всіх на слуху і отримуй гарний трафік. Однак хочеться виходити за рамки сьогодення і сподіватися, що читачі підуть з тобою:-)

    ВідповістиВидалити