2 червня 2011 р.

Знову зміни, та чи зміни

У нашій улюбленій сфері (регіональна політика) чергова реформа. Нарешті президент затвердив положення про Міністерство економічного розвитку і торгівлі, яке віднині (знову) займатиметься питаннями регіональної політики.

Також він затвердив положення про Міністерство регіонального розвитку (!), будівництва та житлово-комунального господарства, яке займатиметься питаннями адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування.

Отож у нас тепер є міністерство, яке займається майже всім у цій країні (Мінекономіки) і міністерство, яке у своїй назві має функцію, за яку воно взагалі не відповідає. Ось такий український феномен.

Більш того, президент також вирішив перетрухнути кадри, звільнивши вчора Віце-прем'єр-міністра з питань регіонального розвитку Віктора Тихонова, який також був керівником мінрегіонбуду, а також його заступника пана Хиврича.

Цього очікували давно, а тому не дуже здивувалися. Питання полягає у тому, хто стане наступником. Видається, що це може бути Сергій Тулуб.

Ось такі чергові зміни. Це щоб ніхто не казав, що у сфері регіональної політики нічого не відбувається:-) Подій багато - ефекту малувато...

Немає коментарів:

Дописати коментар