25 червня 2011 р.

Конференція у Варшаві "Міста та університети"

Для тих, хто цікавиться впливом вищих навчальних закладів на розвиток міста, в якому вони розташовані, а також на відносини між університетами, бізнесом та владою, рекомендую розглянути можливість прийняти участь у конференції мережі UNICA "Міста та університети: роль у створенні нових знань та інновацій".

На конференції зокрема планується розглянути такі питання, як роль університетів у продукуванні нових знань та інновацій,  взаємозв'язок між місцем (регіоном, містом) та вищими навчальними закладами, інтернаціоналізація управління університетами та політики розвитку міст. Програма насичена, багато цікавих та відомих учасників.

Мережа UNICA об'єднує провідні університети столичних міст Європи. Більше інформації можна знайти на їх сайті.

Конференція відбудеться у Варшаві 26-27 вересня. Участь безкоштовна, однак транспортні витрати та проживання - за власний рахунок. Реєстрація відкрита до 1 липня 2011 року. Можна подавати тези, які організатори відбирають для формування програми та можливої публікації книги.

Конференція організується Центром EUROREG Варшавського університету. За цим посиланням можна знайти всю інформацію, включаючи реєстраційну форму та програму. Захід англійською мовою.

Я дуже скучила за Варшавою і точно планую бути.

Немає коментарів:

Дописати коментар