2 лютого 2012 р.

Всі на конференції!

Час нагадати про деякі цікаві конференції та події у Європі та світі, які заплановані на 2012 рік. Якщо у вас є цікаве дослідження, яке ви хочете обговорити із колегами з інших країн, а також якщо у вас є трохи часу і трохи більше грошей, то готуйтеся! Цієї весни і літа буде декілька масштабних заходів у сфері регіональних досліджень.

Ну по-перше європейська конференція Асоціації Регіональних Досліджень (RSA) "Взаємопов'язані регіони і міста у часи дефрагментації" у Дельфті, Нідерланди, що відбудеться 13-15 травня 2012 року. Цього року основна тема дискусій - це використання новітніх підходів для генерування стійкого та динамічного зростання міст і регіонів, що стають все більш автономними і одочасно потребують більше можливостей для інтеграції у глобальну економіку. Реєстрація за пільговим тарифом до 10 лютого 2012 за цим посиланням.

По-друге, та ж сама  RSA організує свою першу глобальну конференцію "Стійке майбутнє регіонів" у столиці Китаю Пекіні. Це супер-можливість відвідати супер-державу і познайомитись із дослідниками, які цілком можливо через 10 років будуть визначати тренди у нашій сфері (я про маловідомих нам китайських науковців). Отже пекінська конференція відбудеться 24-26 червня 2012 і дізнатися більше інформації, а також зареєструватися можна тут (знову ж таки, до 10 лютого діє знижка на реєстраційний внесок).

Не відстає і Європейська Ацоціація Регіональних Наук (ERSA) - вона проводить свій щорічний конгрес "Динамічні регіони. Обираючи новий шлях" у Братіславі, Словаччина, 21-25 серпня 2012 року. Протягом конгресу буде обговорено багато цікавих тем регіонального розвитку, також там буде ряд спеціальних секцій. Наприклад секція проекту ESPON TERCO  із транснаціонального співробітництва, у якому я приймаю участь. Реєстрація  до 17 лютого 2012  (для деяких категорій учасників). Вся інформація за цим посиланням.

А хто цікавиться літніми школами, то  ERSA організує з 2 по 12 липня 2012 в університеті Умеа (Швеція)  літню школу на тему "Фіскальний федералізм, мобільність та оцінка політики". Деталі за цією адресою.

Звісно це не вичерпний список і я буду поступово повідомляти про інші заходи.

1 коментар: